Iphone Ile Fotoğraf çekme Teknikleri - Başarılı selfie görüntüleri yakalamak için cep telefonları için üretilen lensleri kullanabilirsiniz. Ama fotoğraf çekme teknikleri bununla bitmiyor.


Iphone Unuzda Portre Modunu Kullanma Apple Destek Tr

Bugünlerde herkesin telefonunda bir kamera var.

Iphone ile fotoğraf çekme teknikleri. Cep Telefonu ile Fotoğraf Çekme Teknikleri sizin de deneyinize bağlıdır. Ya sertçe basın ve simgeyi serbest bırakın 3D Toucha sahip bir iPhoneunuz varsa veya yukarı kaydırın. Daha iyi fotoğraflar çekmek için profesyonel fotoğrafçı olmanıza da profesyonel fotoğraf makineniz olmasına da gerek yok.

Şimdi ise sizlere gerek fotoğraf çekerken nelere dikkat etmeniz konusunda gerekse kameranızın sahip olduğu özelliklerin doğru kullanımı hakkında bir iki. İyi fotoğraf çekme teknikleri arasında yer alır. IPhoneunuzdaki Kamera ile nasıl fotoğraf çekebileceğinizi öğrenin.

Bir profesyonel gibi fotoğraf çekmenizi sağlayacak fotoğraf çekme teknikleri ile bu mümkün. Apple iPhone 6 ve iPhone 6 Plus herkesin çok daha fazla harika fotoğraf çekmesini sağlamak için yeni kamera teknolojileri kullandıFocus Pixels bulunan yeni sensör sürekli otomatik odaklama ve daha ufak ya da uzak olan yüzleri daha hızlı ve daha doğru tanımayı çok kolaylaştıran gelişmiş yüz tanıma imkanı sağlıyor. Bu videoda iPhone X ile sokakta nasıl fotoğraf çekilir nelere dikkat etmek lazım gibi konulardan ve kompozisyon önerilerinden bahsedeceğiz.

Daha önce Instagramda da paylaştığım siyah beyaz fotoğraflardan biri fazla sorulunca videosu. IPhone cep telefonunuzda bulunan kamera uygulmasının içine girerek HDR simgesine. Işığın şiddetini azaltan bu özelliği kullanmanızda yarar var.

Su Altı Fotoğraf Çekme Teknikleri. Şu örneğe benzer ifadeler kullanın. IPhone için Fotoğraf Çekme.

IPhone Kamerasının Başlatılması ve Kullanılması. Profesyonel fotoğrafçılık söz konusu olduğunda her zaman yanınızda bir DSLR kamera taşıyamayabilirsiniz veya iyi bir fotoğraf. Ya da fotoğraf makinenizin balıkgözü ve makro lensleri ile farklı fotoğraflar ortaya çıkarabilirsiniz.

İşte bu telefonlar belirli bir süre suyun altında kalabilme özellikleri ile hem de fotoğraf kalitesi ile birlikte sizin mükemmele yakın su altı fotoğrafları çekmenize yardımcı olabilecek en iyi telefon markalarıdır. Akıllı cep telefonları ile daha iyi ve kaliteli fotoğraf çekmenin en önemli püf noktalarından biri de kompozisyon yaratmak ya da kurgulamaktır. 169 oranlı fotoğraflar çekmek kameranın tüm özelliklerini kullanmanızı sağlar.

Artık fotoğrafınızı çekebilir gerisini iPhone 6. Bunun en güzel örneklerinden biri de iPhone telefonlarının fotoğraf makinalarını aratmayan kamera kalitesi. Bu ipucu ile daha iyi selfie çekimleri veya tripod kullanırken işinize yarayabilir.

Artık hemen hemen neredeyse herkesin elinde fotoğraf çekme özelliğine sahip Kameralı cep telefonu bulunuyor Teknoloji o kadar ilerledi ki cep telefonları hemen. Apple İphone 11 İphone 11 Pro. Güzel fotoğraf çekmek için 10 ipucuBu yazıda daha iyi fotoğraf çekmek için çeşitli bilgileri ve ipuçlarını bulabileceksiniz.

Daha iPhone iyi fotoğraf çekme yöntemleri ile umarız ki bu makale sizlere yardımcı olmuştur. IPhone 12 Pro iPhone 12 Pro Max iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max üzerinde Apple ProRAW fotoğraflar çekmek için Kamerayı kullanabilirsiniz. Telefonla Fotoğraf Çekme Tekniği.

Aralık 20 2019 1411. IPhone kameranızla Apple ProRAW fotoğraf çekme. Çok daha fazlası şimdi en iyi 10 dijital fotoğraf çekme tekniği ile sizleri bekliyor.

Bir iPhone 12 Pro kullanıcısı olmasanız bile çekmek için tek ihtiyacınızın iPhone olduğu fotoğraf önerilerini sizler için bir araya getirdik. IPhone ile nasıl daha iyi fotoğraf çekilir. CEP TELEFONU İLE YARATICI FOTOĞRAF ÇEKME TEKNİKLERİ bu videoda.

İPhone ile 3D Fotoğraflar Nasıl Çekilir Apple çift kameralı iPhone modellerini tanıttığında daha iyi alan resimleri derinliği akıllı telefon kullanıcılarını Portre Modu resimleriyle eğlendirdi. Hazırsanız hemen tekniklerimize doğru bir geçiş yapalım ve ortaya muhteşem fotoğraflar çıkartalım. Bu hususta telefonla güzel fotoğraf çekme teknikleri olarak kullanılan bazı uygulamalar şunlardır.

Daima iPhoneun kendi kamerasını kullanmak yerine çok sayıda bulunan fotoğraf uygulamalarını deneyin. Dilimize Yüksek Dinamik Aralığı olarak çevirebileceğimiz HDR teknolojisi ile aynı anda art arda çekilen ve eşsiz ışık pozlama değerine sahip üç fotoğraf karesi kameranın görüntü işlemcisi ve yazılımı tarafından harmanlanarak dördüncü bir fotoğraf olarak işlenir. Bugünkü videomuzda iPhone veya benzeri mobil akıllı telefonlarla instagram veya diğer sosyal medya platformları için daha kaliteli fotoğraflar nasıl çekilir.

Bir zamanlar Kameralı cep telefonu ile çok iyi fotoğraf çekilmez deniyordu ama geldiğimiz şu son nokta hiçte öyle demiyorTelefonla fotoğraf çekme teknikleri hayli gelişti. Daha sonra Facebook dikey görüntüleri hareketli 3D Fotoğraflara dönüştürerek iOS uygulaması için 3D Fotoğraf desteğini açıkladı. IPhoneunuzun kulaklığı üzerindeki ses artırmaazaltma tuşlarını kullanarak da fotoğraf çekebilirsiniz.

Artık Telefonla İyi Fotoğraflar Nasıl Çekilir sorusunun cevabına sahipsiniz. Günümüzde ilerleyen teknoloji sayesinde ceplerimizde taşıdığımız cihazların da fonksiyonları artıyor. Pozlama renk ve beyaz dengesi iOS 143 veya daha yenisi ile ilgili ayarlamalar yaparken ek yaratıcı denetimler sunmak için standart RAW biçimi bilgilerini iPhone görüntü.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte dijital fotoğraf makineleri ve cep telefonlarının yaygn bir şekilde kullanılmaya başlandı. Her yeni modeli ile daha iyi kameralara sahip olan iPhone modelleri en son tanıtılan iPhone 12 Pro ile bu durumu devam ettirmişti. Apple iPhone 11 Pro Max Huawei P30 Pro Apple iPhone 11.

Bu da hobi olarak fotoğrafçılığın daha çok kişi tarafından uygulanmasını sağladı. Fotoğraf Video Sinematik Panorama ve Portre gibi kamera modları arasından seçim yapın ve karenizi çerçevelemek için büyütün veya küçültün. Cep Telefonu ile Fotoğraf Çekme Teknikleri makalemizin sonuna geldiniz.

Cep telefonlarıyla profesyonel fotoğraf çekmenin yolları arasında kameranın sensörlerini de kullanmak yer alır. Bu serimizde dışarda modelimiz ile birlikte instagram için nasıl fotoğraf çektiğimizi ve Lightroom uygulamasında uygulamalı düzenleme teknikleri üzerine konu. Kamera lensleri güzel selfie çekme teknikleri arasında etkili bir farkındalık yaratmaktadır.

IPhone 11in gece modu ile en iyi fotoğraf nasıl çekilir. IPhone kamerası ile ilgili temel bilgiler. Üçte bir kuralını kullan En iyi 10 dijital fotoğraf çekme tekniği.

Twitter Linkedin Flipboard Linki Kopyala Yazı Tipi. Kamerayı başlatmak için iOS Kilit ekranının sağ alt köşesindeki kısayolu kullanabilirsiniz.


Iphone Videography Trick In Slow Motion Video Creative Photography Photography Techniques Iphone Photography


Iphone Ile Mukemmel Fotograflar Cekmek Icin 7 Oneri Digitaltalks


Iphone Ipad Ve Ipod Touch Inizla Fotograf Cekme Ve Duzenleme Apple Destek Tr


100 Original Apple Iphone 6 Dual Core 4 7inches 1gb Ram 16 64 128gb Rom 8mp Camera Wcdma Lte Ips Ios Unlocked Used Smartp Apple Iphone 6 Apple Iphone Iphone 6


Iphone Ipad Ve Ipod Touch Inizla Fotograf Cekme Ve Duzenleme Apple Destek Tr


Iphone Battery Health Explained How You Can Control It Iphone Battery Iphone Video Apps Iphone


Sizi Daha Iyi Bir Telefon Fotografcisi Yapacak 5 Iphone 11 Kamera Puf Noktasi


Iphone Unuzla Benzersiz Fotograflar Cekmek Icin 6 Basit Tavsiye Incehesap Com Blog


Huawei P Smart 2019 Dual Ai Camera Fotocamere


Iphone Fotografciliginin Teknik Temelleri Incehesap Com Blog


Iphone Unuzla Benzersiz Fotograflar Cekmek Icin 6 Basit Tavsiye Incehesap Com Blog


Sizi Daha Iyi Bir Telefon Fotografcisi Yapacak 5 Iphone 11 Kamera Puf Noktasi


Iphone 11 Pro Macro Photography Youtube


Iphone Ile Nasil Daha Iyi Fotograf Cekilir


Related Posts