Iphone Servis Durumu Sorgulama - Onarımdaki Ürün Durumu Sorgulama Servisteki ürününüzün güncel durumunu online olarak sorgulayıp bilgi alabilirsiniz. Alcatel Apple TV Apple Watch Apple iPhone iPad Beats Cellularline Infinix Oppo PanzerGlass Realme TCL Turkcell T Serisi Turkcell VINN Xiaomi ve Vivo markalarına Yetkili Teknik Servis.


Xiaomi Cevapsiz Cagrilar Gorunmuyor Cep Hastanesi Cihaz Ses Ekran

Günümüzde oldukça yüksek fiyata sahip olan iPhoneları 2.

Iphone servis durumu sorgulama. IPhone ve iPadde garanti durumunu kontrol etme. IPhone Orjinal Batarya Değişimi. IPhone veya iPadiniz yanınızdaysa hiçbir belgeye ihtiyaç duymadan cihaz seri numarasını öğrenebilirsiniz.

Lenovo PC Support Home learn about your PC device troubleshoot check warranty order or repair status upgrade software or contact us. Bu konularda size en net ve güvenilir cevapları Apple garanti durumu sorgulama işlemi verecektir. İkinci el iPhone alacaksınız ama cihazın durumu hakkında da güven problemi yaşıyorsanız Appleın yeni servisi size yardımcı olacak.

İddialıyız iphone tamir ipad tamir konusunda teknik servisimizde yapılan onarım işlemlerine bir yıl garanti vermekteyiz. IPhone garanti sorgulama artık çok kolay. IPhone cihazınızın durumunu IMEI numarası veya Çağrı numarası yazarak sorgulayabilirsiniz.

Apple Sınırlı Garantisi üretimde meydana gelen bir sorun nedeniyle arızalanan pilleri kapsar ancak normal kullanımdan dolayı yıpranan pilleri kapsamaz. Apple iOS 122 güncellemesiyle birlikte gelen garanti durumu sorgulama özelliği kullanıcıların. Apple Iphone serisi ile birlikte Iphone 3 iphone 4 iphone 5 gibi modelleriyle ve yeni özellikleriyle satış.

İstanbul Avrupa ve Anadolu Adana Ankara Bursa ve İzmir illeri olmak üzere 6 merkezde Genpa Teknik ServisHizmet birimi. Apple markalı ürünlere teknik servis hizmeti Apple orijinal yedek parça tedariği Apple ürünlerine yerinde servis hizmeti bakım ve onarım anlaşmaları ile müşterilerimize destek vermekteyiz. Sezgin 5 Mart 2020.

Appleın Garanti Durumu sayfasına gidin. Misafirlerimize daima etik kuralları ve dürüstlük çerçevesinde sunduğumuz hizmetlerimiz ve firmamıza özgü mağaza dizaynlarımız ile. El iPhone almak isteyen kişiler seri numarası veya IMEIden sorgulama yaparak cihaz ile ilgili çalıntı ihbarı olup olmadığını kontrol edebilecekler.

Yalnızca ikinci el iPhone alımlarında değil uzun süredir kullandığınız ama garanti süresini unuttuğunuz cihazınız için de Apple garanti sorgulama işlemi yapabilirsiniz. Etkinleştirme Kilidi adını taşıyan bu hizmet sayesinde 2. Böylece yeni iPhone almak isteyenler IMEI veya seri.

Aşağıda yer alan İphone onarım formu ile tamirdeki bir cihazın durumunu öğrenebilir daha önce servis geçmişi ile alakalı olay durumunu da öğrenebilirsiniz. IPhone pilinizi Apple Storelarda veya Apple Yetkili Servis Sağlayıcılarında değiştirtebilirsiniz. Birçok apple ipad servis Apple iphone servis hizmeti veren teknik servisler yapmış olduğu onarımlar için üç veya altı aylık süreler boyunca.

Cihazların çalınması kaybolması durumlarında iCloud üzerinden kilitleme yapılmasına olanak tanıyan Apple bu özelliği biraz daha genişleterek cihaz satın almak isteyenlere açtı. Aradığınız Apple Servis Programı sona erdi. Diğer Apple cihazlarınızın veya Dell cihazlarınızın durumunu Seri numarası veya Çağrı numarası yazarak sorgulayabilirsiniz.

Cihazınızın onarım durumunu kontrol edin. Bu formda cihazı yetkili servise gönderdiğinizde size verilen Olay kimliği numarasını kullanarak sorgulama. Apple Yetkili Satıcısı TROY aynı grupta Apple Yetkili Teknik Servisi olarak hizmet veren Artı Servis ile Apple severlere koşulsuz müşteri memnuniyeti sunmaktadır.

Huawei Servis Huawei Teknik Honor Servis Honor Teknik Sitede adı geçen marka ve logo ilgili firmanın tescilli logosu olup bilgi amaçlı yayınlanmıştır. El olarak almak veya servise göndermek isteyenler Apple garanti sorgulama işlemini tercih ediyoriPhone telefonlarda garanti sorgulama nasıl yapılır. IPHONE Cep Telefonu Garantisi Devam Ediyor Mu.

Şirketimiz bu markaya özel hizmet vermektedir. Etkin programları görmek için lütfen Apple Servis Programları sayfasını ziyaret edin. Apple Servis Programının durumu.

Cihazınızın seri numarasını metin alanına. IPhone garanti sorgulama rehberi ile karşınızdayızGarantinin olması söz konusu teknolojik bir ürün olduğunda çok daha kritik öneme sahip. Yetkili servis yerlerimizde orijinal Apple parçaları kullanılır.

Destek ve genişletilmiş kapsam için uygun olup olmadığınızı görmek üzere seri numarasını girin. Telefonlar Tabletler Bilgisayarlar Akıllı Saatler Geniş Bant ve Daha Fazla Ürün gibi. Cihazınızın ne kadar garantisi kaldığını öğrenmek için artık tek yapmanız gereken cihazınızın ayarlar menüsüne girmek.

Müşterilerimizin servis deneyimini en iyi şekilde yaşamaları için müşteri odaklı bir yaklaşımla yanlarında olduğumuzu hissettiriyoruz. Gürgençler Apple Yetkili Servis Sağlayıcısı olarak 2019 yılı itibariyle İstanbul Ankara Mersin Konya Hatay Tekirdağ ve Edirne şehirlerinde 10 noktada hizmet vermekteyiz. İphone Onarım Durumu Sorgulama.

Apple garanti durumunuzu kontrol edin. IPhone ve iPad cihazınızın seri numarasını bulduğunuza göre Apple web sayfasına giderek gerekli kontrolü yapabilirsiniz. IMEI ile IPHONE Akıllı Telefon Yetkili Servis ve Garanti Sorgulama Iphone cep telefonu alanında çok fazla kullanıcı sayısına ulaştı.

Günlük yaşantımızın büyük bir kısmında yoğun kullanımlara maruz kalan cep telefonlarımızın üretiminden itibaren bataryalarında yıpranma ve zamana bağlı şekilde orantılı. Apple marka cihazlarınızın garanti sorgulama işlemi oldukça basit bir işlemdir ancak elinizde cihaz seri numarası bulunması gerekmektedir. Apple garanti sorgulama işlemi ile cihazın ne kadar garanti süresi kaldığını öğrenebilir ve olası arıza durumlarında garanti kapsamında teknik servis yardımı alabilirsiniz.


Orijinal Iphone Pilleri Hakkinda Apple Destek Tr


Arama Yaparken Ekran Karariyor Cep Hastanesi Arama Ekran


Kilitli Iphone Dan Acil Arama Yapma Apple Destek Tr


Servisteki Telefonumu Nasil Ogrenebilirim Hangi Servise Gonderecegimi Bilmiyorum Telefonun Garantisine Hangi Firma Bakiyor Telefonlar Cihaz Teknik


Iphone Garanti Sorgulama Nasil Yapilir Iphone Teknoloji Urunler


Rusya Ya Giris Yasaginin Olup Olmadigini Arastirma Servisi Hakkinda Rusya Deport Sorgulama Yapmak Yada Rusya Da H Kids Writing Healthy Filling Snacks Passport


Iphone 6 Kasa Degisimi Fiyati 250 Cep Hastanesi Iphone 6 Iphone Kas


Mac Dizustu Bilgisayarlarda Pil Dongusu Sayisini Belirleme Apple Destek Tr


Turk Telekom Modem Arayuzune Giris Resimli Anlatim Turkler Yaz Internet


Trendyol Iade Iptali 2021 Alintilar Internet Urunler


Iphone Ipad Veya Ipod Touch Inizda Konum Servisleri Ni Ve Gps I Acma Veya Kapatma Apple Destek Tr


Lilith The First Eve Walmart Com Lilith Book Format The One


Arama Yaparken Telefon Sessize Geciyor Cep Hastanesi Telefonlar Arama Harita


Apple In Iphone Cihaz Calinti Durumunu Sorgulama Servisi Yayinda New Iphone Features Kill Switch Mobile Security


Related Posts