Iphone Sim Kartı Takma - Bu makale SIM kartı bir iPhonea nasıl takıp çıkaracağınızı öğretecektir. İPhoneda SIM Kartı Çıkarma veya Takma Her iPhoneun sağ tarafında bir SIM kart yuvası vardır.


Iphone A Sim Kart Nasil Takilir 13 Adim Resimlerle Wikihow

Sim tepsisinin yanındaki deliğe sim iğnesinin yavaşça sokulup içeriye doğru itilmesi ama bu işlemi yaparken fazla zorlanmaması gerekmektedirSim kartı çıkarıldıktan sonra yeni sim kart köşesindeki çentiğe dikkat ederek tepsiye yerleştirilmelidir.

Iphone sim kartı takma. Bu SIM kart telefonunuzun operatörünüze bağlanmasına izin verir böylece mobil veriler yapabilir ve alabilirsiniz. İphone 7 için sim. İphone 6 ve Plus modellerinde Sim yuvası ve sim kart takma nasıl yapılır.

Karttaki girintiden dolayı yeni kartı tepsiye yalnızca tek yönde yerleştirebilirsin. İphone 7 sim kartı takmadan cihazı kapatınız ve cihazınızın kapalı durumda olmasına dikkat ediniz. Samsung j5 sim takma işlemi resimli anlatım.

IPhone7 de çıkardığınız sim yuvasını sim kartı yerleştirin. İnce ve düz olmayan demir tokalar sim kart deliğinden girmeyecektir. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

İphone 7 ve plus modelinin simkart girişi cihazın sol tarafında orta kısmında yer almaktadır ve bir sim tepsisi içinde bulunur. Sim kartın şeklinde tasarlanan bu yuvaya kartı yerleştirin ve bu sefer iğnesini hiç kullanmadan kartı yuvaya yerleştirin. İPhoneunuzdaki hücresel servisleri kullanmak için iPhoneunuza bir SIM kart yerleştirmeniz gerekir.

Yeni SIM kartı tepsiye yerleştirin. Demir saç tokası da iPhonea sim kart takma konusunda bir çözüm olacaktır. Yeni SIM kartı tepsinin alt tarafına yerleştirin.

Sim karatın takılma şekli ise yuvaya işlenmiştir. Cihazın arka kapağını sökün. İphone sim kart takma resimli anlatım.

Yeni SIM kartın bir köşesindeki çentiğe dikkat edin. Ancak tokanın ince ve düz olması gerekmektedir. Cihaza sim kart takarken ilk olarak sim kart tepsisini çıkarınız ve nano sim kartı tepsiye yerleştirdikten sonra sim tepsisini yerine uygun şekilde yerleştiriniz.

Cihaza sim kart takmak için aşağıdaki yönergeleri uygulayınız. Cihazı açarak pin kodunuzu girin. Eski SIM kartını çıkar ve yeni SIM kartını tepsiye yerleştir.

Sim kart tepsiye sadece bir yönde takılabilir. Çentik nedeniyle kart tepsiye yalnızca tek yönde takılabilir. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Çentik nedeniyle kart tepsiye yalnızca tek yönde takılabilir. Yazılımsal ise bir kaç işlem yapılarak sorun sizler tarafından çözülebilir. SIM kart tepsisindeki küçük deliğe bir ataş veya SIM çıkarma aletini sokun ve iPhonea doğru iterek SIM tepsinizi çıkarın.

IPhone 7ye sim kartın nasıl takıldığını anlatıyoruz---iPhone 7 telefon aldıysanız ve ilk defa alıyorsanız muhtemelen bir çok ayarı ile ilgili sıkıntı çekece. Emin değilsen altın temas noktaları aşağı bakacak şekilde orijinal kartla aynı şekilde yerleştir. Çünkü sim kartın çalışmama sebebi yazılımsal da olabilir donanımsal da.

Cihazın arka kapağını takın. Sağ üst tarafta bulunan sim kart yuvasına Mikro Sim kartı sürgüleyerek takın. Ardından tepsiyi aygıttan çıkardığınız şekilde tutarak yerine tam olarak yerleştirin.

İphone 7 ve plus modeli nano simkartı destekler bu sebeple cihaza uygun sim kart takmanız tavsiye edilir. SIM kartını takma Takmanız için bir SIM kartı verildiyse iPhoneu ayarlamadan önce onu takın. Bu yuva iPhoneunuzun SIM kartını tutan bir tepsiye ev sahipliği yapar.

Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opium Mar -- 29 Mart 2013. İphone 7 Sim kart takma işlemi. Sim kartı çıkar bi o köşeleri doğru yerleştirdiğine emin misinkusura bakma paint özürlüyüm Dşu resimdeki yerlerle sim kartı eşleştirÇip olan kısım alta gelecek.

Donanımsal ise uzman ve tecrübeli bir APPLE teknisyeni tarafından sim kart yuvasının tamirideğişimi yapılması gerekmektedir. Gelen destek soruları arasında Ümit isimli takipçimiz yeni iPhone X modeli aldığını ve SIM kartı nasıl takabileceği konusunda yardım istemiştir. İphone 6 ve Plus için Sim kartı nasıl takacağınız konusunda bir fikriniz yoksa veya yardıma ihtiyacınız varsa bu yazıda size resimli olarak iphone 6 ve plus için sim kart nasıl takılır anlatalım.

İPhoneunuzu taşıyıcıdan önceden yüklenmiş bir cihazla satın aldıysanız SIM. Yorum yok iPhone Nano SIM kart takma iPhone SIM kart nasıl takılır konusunda bilgi arıyorsanız sizlere güzel bir yazı hazırlamak istedik. Kartı sim kart tepsisine oturtun.

İphone 6 nano sim kartı destekler bu yüzden mobil operatörünüzden aldığınız nano sim kartları kullanmanız. İPhonea SIM Kartı Takma ve Çıkarma. İPhoneda SIM kartı takma ve çıkarmaüç temel adımdan oluşur.

IPhone sim kart okumuyor ise bu makalemizi baştan sona okumanızı tavsiye ederiz. Iphone 7 ye sim kart nasıl takılır bunu paylaşmaya çalıştık sizlerle iyi seyirler dilerim. Özellikle yuvayı yerinden çıkarırken oldukça iş görecektir.

SIM kartınızı tepsiden çıkardıktan sonra yeni SIM kartın bir köşesinde bulunan çentiğe dikkat edin. GSM ağlara ve bazı CDMA ağlara bağlanırken hücresel servisleri kullanmak için Mikro SIM kartı iPhone 4 ve iPhone 4s veya Nano SIM kartı iPhone 5 veya daha yenisi gereklidir. Cihaz bataryasını yerine takın.

İphone 7 ve plus Sim takma. IPhone 7 sim kart takma. İphone 6 sim kart takma işleminde cihazın sağ bölümündeki sim kart tepsisini çıkardığınızda şekilde görüldüğü gibi sim kartınızı tepsi içine yerleştirerek tepsiyi yavaşça yuvasına yerleştiriniz.


Iphone Da Sim Karti Cikarma Veya Takma Eniyiandroid Com


Iphone X Sim Card How To Insert Or Remove Youtube


Iphone A Sim Kart Nasil Takilir 13 Adim Resimlerle Wikihow


Iphone 12 12 Pro How To Insert Sim Card Youtube


Iphone 7 Plus Sim Kart Yuvasi Degisimi Iphone Istanbul Ozel Teknik Servis


Iphone 11 11 Pro Max Sim Card How To Insert Youtube


Iphone 6 Sim Kart Nasil Takilir Mobilge


Iphone A Sim Kart Nasil Takilir 13 Adim Resimlerle Wikihow


Ask How To Use An Iphone Without Sim Card Like An Ipod Iphone Apple Iphone Repair Iphone Repair


Iphone Sim Kart Nasil Takilir Teknoloji Dolabi


Sim Kartini Takma Iphone Iphone Yardim


How To Insert Remove Sim Card Iphone Xs Iphone Xs Max Video Youtube


Iphone 7 Plus How To Insert Sim Card Youtube


Iphone Sim Karti Nasil Cikarilir Teknoon


Related Posts