Itunes üzerinden Sıfırlama - IPhoneunuzu sıfırlamak için iTunesu kullanırken sadece sonra cihazınızı geri orijinal kablosu kullanarak PC ünitesine iPhoneunuzu bağlamanız gerekir. IPhonea geri yükleye basın.


Iphone Itunes 21 Hatasi Cep Hastanesi Itunes Telefonlar Iphone

İPhone iTunes üzerinden fabrika ayarlarına sıfırlama.

Itunes üzerinden sıfırlama. IPadi bilgisayarınıza USB kablosu ile bağlayın ve iTunes yazılımını açın. Fabrika sıfırlama protokolü hem iTunesu kullanarak ve iTunes kullanmadan etkilidir. Apple Kimliğinizi hatırlamıyorsanız Apple Kimliğinizi bulun öğesini seçin.

Windows PCdeki iTunes uygulamasında. Tekrar geri yükle diyin ve sıfırlama yapabilirsiniz. Bunun için en etkili yöntemler fabrika ayarlarına sıfırlama ve itunes üzerinden sıfırlama yapmaktır.

ITunes aygıt yazılımı dosyasını. IPhone a format nasıl atılıriphone format atmaiphone format atma itunesiphone format atma 7 plusiphone format atma fotoğraflar silinmedeniphone sıfırlama. IPad sıfırlama iPad fabrika ayarlarına dönme yazımı bu kadar.

Fabrika sıfırlama iPhone doğrudan iPhone üzerinde. Şarj yüzdesinin en az 50 olması gerekmektedir. IPhone iPad veya iPod touchınızı güncelleyemiyor veya geri yükleyemiyorsanız adlı Apple Destek makalesine bakın.

IPhone iPad veya iPodunuzdaki bilgileri kaydetmek istiyorsanız yedekleme oluşturun. Bilgisayarınız ile telefonunuza USB kablonuzu bağlayın. IPhone verileri silindiğinde iPhone.

Ayarlar adınız Bul bölümüne gidin iPhoneumu Bula dokunun ve. Ayarlar Genel iPadi Aktar veya Sıfırlaya gidin. IPhone sıfırlama işlemi hem iPhone cihazından hem de Finder ve iTunes gibi uygulamalar üzerinden yapılabilir.

Iphone sıfırlama bilgisayar ileitunes ile iphone sıfırlamaiphone nasıl sıfırlanıritunes üzerinden iphone sıfırlama işlemifabrika ayarlarına döndürmeipho. IPaddeki tüm içerikleri ve ayarları silme. Yedekleme ve Geri Yükleme işlemi için size uygun olan yöntem ile iCloud iTunes verilerinizi yedekleyin.

ITunes penceresinin sol üst tarafındaki iPhone düğmesini tıklayın Özeti tıklayın sonra iPhonea Geri Yükleyi tıklayın. Apple Kimliğinizi girin ve İleriyi seçin. Telefon şifreniz varsa girin.

Yedekleme ve Geri Yükleme işlemi için size uygun olan yöntem ile iCloud iTunes verilerinizi yedekleyin. PCnizdeki iTunes uygulamasında sol üstteki açılır menüden Müziki seçin ardından Arşivi tıklayın. Öğeyi yalnızca iTunes arşivinizden silme.

Fabrika ayarlarına sıfırlama fonksiyonlarından biridir. İphone 8 Format Atma Sıfırlama. Ipad formatipad format atmaipad format atma bilgisayar ileipad format atma itunesipad format atma resimliipad format without itunesipad nasıl sıfırlanı.

Iphone format nasıl atılır iphone sıfırlama iphone fabrika ayarlarına döndürme nasıl yapılır iphone resetleme işlemi nasıl yapılır anlatmaya. Öğeyi sili tıklayınAşağıdakilerden birini yapın. IPhone sıfırlama işlemi yapmadan önce cihazda kaybetmek istenmeyen veriler varsa bunların yedeklenmesi gerekir.

Bunun için en etkili yöntemler fabrika ayarlarına sıfırlama ve itunes üzerinden sıfırlama yapmaktır. Apple Kimliğim sayfasına gidin ve Parolanızı sıfırlayın bağlantısını seçin. Öğeyi seçmek için tıklayın sonra Sil tuşuna basın.

IPhoneda bulunan bütün satın alınan uygulamalar şarkılar resimler videolar ve gezilen internet sitelerinin geçmiş. IPhoneunuzu iTunes ile bağlayın. ITunes penceresinin sol üst tarafında bulunan iPad simgesine basın Özeti tıklayın ve iPade geri yükleyi seçin.

ITunes kullanıyorsanız en son sürüme sahip olduğunuzdan emin olun. ITunes üzerinden sıfırlama işlemi. Mac veya PCnizdeki yazılımın güncel olduğundan emin olun.

Aynı şekilde sıfırlama işlemini iTunes üzerinden de yapabilirsiniz. Apple Kimliğinizi girdikten sonra parolanızı üç şekilde sıfırlayabilirsiniz. Yazılım sıfırlama için deneyin iPhone fabrika tamamen en güvenli yolu Not.

Itunes ile iphone sıfırlama geriyükleme. Bilgisayardan sıfırlama işlemi yapacak olanların uygulamalarının güncel olduğundan emin olmaları gereklidir. Bunun için öncelikle cihazınızı bağlantı kablosuyla bilgisayarınıza bağlıyorsunuz.

İphone 11 Format Atma Sıfırlama. Gerekli yönergeleri takip ettikten sonra bazen cihazınıza bilgisayara bağlanabilmesi için izin vermeniz gerekiyor ekranın sol üst köşesindeki küçük simgeye tıklayarak cihazınızı açıyorsunuz. IPadinizi elinizde olan yeni bir iPad ile değiştirdiğiniz için siliyorsanız uygulamalarınızı ve verilerinizi yeni aygıta taşımak için iClouddaki ücretsiz ek saklama alanını kullanabilirsiniz.

Öncelikle aşağıdaki adımları uygulayın. Bu sayfa size 4 uygulamasının kolay yollarını gösterir fabrika iTunes iPhone olmadan sıfırlama. Merhaba arkadaşlar iphone ve ipad cihazlarına itunes üzerinden yazılım yüklemeyi anlattım özellikle şifre yanlış girmeler sonucu oluşan iphone veya ipad etki.

Şarj yüzdesinin en az 50 olması gerekmektedir. Ancak iTunes hatası oluştuğunda ve çalışmadığında iPhoneu fabrika ayarlarına döndürmek için başka yollar aramanız gerekir. IPhoneun iTunes üzerinden yedeklenmesi işlemi daha önce yapılmış ise cihaz USB kablosu ile bilgisayara bağlandığında iTunes otomatik olarak başlayacak ve daha önce yapılan yedeklemeden sonraki değişenleri otomatik olarak senkronize edecektir.

İCloud benim iPhoneda bul ile fabrika iPhone kaybolursa iPhone sıfırlamak.


How To Reset Restore Your Apple Iphone X Factory Reset Youtube


Mailbox Is Shutting Down So Here Are Are 5 Email Apps To Use Instead Mobile Messaging App Party Apps


With The Latest Version Of Itunes Apple Buried The Interface For Making Ringtones On The Mac It S Still Possible But A Lo Custom Ringtones Garage Band Iphone


Itunes Ile Bilgisayardan Iphone Resim Atma Dijital Teknoloji Yazilim Ve Teknoloji Urunlerinin Tanitimi


12 Hidden Features In Ios 10 Iphone Hacks Icloud Ios 10


How To Hard Reset Iphone 11 Pro Use Itunes To Restore Factory Reset Youtube


Itunes Uzerinden Iphone Sifirlama Bilgi Deposu


Itunes Kullanarak Iphone Ipad Ipod Restore Etmek By Yilmaz Yagiz Dokumaci Turkce Yayin Medium


Iphone Ipad Veya Ipod Unuzu Fabrika Ayarlarina Dondurme Apple Destek Tr


Itunes Uzerinden Iphone Sifirlama Bilgi Deposu


Iphone Ipad Veya Ipod Unuzu Fabrika Ayarlarina Dondurme Apple Destek Tr


Itunes Uzerinden Iphone Sifirlama Bilgi Deposu


How To Hard Reset Iphone 11 Pro Use Itunes To Restore Factory Reset Youtube


Iphone Ipad Veya Ipod Unuzu Bilgisayarinizla Eszamanlamak Icin Itunes U Kullanma Apple Destek Tr


Related Posts