Iphone Kimliği Yarat - Kimliğiniz olmadığı için size Apple Kimliği İle Giriş Yap uyarısı verecektir. App Storeda veya aygıt ayarlarınızda yeni bir Apple Kimliği oluşturabilirsiniz.


Ucretsiz Apple Kimligi Olusturma 2016 Itunes Ios Ve Iphone

Doğum gününüzü seçip adınızı girin.

Iphone kimliği yarat. İki faktörlü kimlik doğrulamayı ayarlayın. Ancak Apple kimliği olursa uygulama yükleme işlemi başarılı oluyor. Bu seçeneği görmüyorsanız iClouddan çıkış yaptığınızdan emin olun.

IPhone cihazlarına uygulama yüklemek isteyen kullanıcıların öncelikle bir Apple kimliğine sahip olması gerekiyor. Ad The new iPhone 13 Pro and iPhone 13. Cihazınız ve musluk iTunes Store uygulamasını açın Sign In ardından seçeneğini Yeni Apple Kimliği Yarat.

Giriş Yapı ardından da Apple Kimliği Yaratı tıklayın. Find an Apple Store or other retailer near you. İphone Apple Kimliği Oluşturma.

Verilerinizin nasıl yönetildiğini görün. Ücretsiz Apple Kimliği Yarata dokunun. Apple Kimliğinizin güvende tutulmasına yardımcı olmak için yetkisiz girişlerin nasıl önleneceği hakkında bilgi edinin.

Apple kişisel bilgilerinizin güvenliğini son derece ciddiye alır. IPhone iPad ve iPod Touchta iTunes Store uygulaması aracılığıyla da bir Apple Kimliği oluşturmak mümkündür. 1- Apple Storea giriş yapın ve herhangi oyunuygulamalardan birisine giriş yaparak Yükle deyin.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Apple Kimliğiniz App Store Apple Music iCloud iMessage FaceTime ve diğer Apple servislerine erişmek için kullandığınız hesaptır. Güvenlik destek ve raporlama amaçları doğrultusunda bazı kullanım verilerini kaydeder.

Yukarıdaki adımları izleyerek iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinden kendinize kolayca yeni bir Apple kimliği oluşturabilirsiniz. WATEVA - See U feat. App Storeu açın ve.

Buradan Yeni Apple kimliği yarat diyoruz. Apple Kimliği oluşturmak için aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli olacaktır. Applekimliğioluşturma applekimliği applehesabıapple kimliği oluşturma ipadapple kimliği oluşturma tabletapple kimliği oluşturma iphone 6apple kimliği o.

Enter the information below to find your Apple ID. Create Your Apple ID Create Your Apple ID. ICloud hesabı açmaapple kimliği oluşturmagmail hesabı açmaapple kimliği nasıl alınıritunes hesabı nasıl açılırios hesap almaiphone hesap açmaiphone ma.

Ücretsiz Apple Kimliği Yarat adımından sonra sistem sizi. Apple Kimliği bilgileriniz güvenli bir şekilde giriş yapmanız ve verilerinize erişmeniz için kullanılır. Mac Apple Kimliği Oluşturma.

Mevcut e-posta adresinizi kullanına veya Ücretsiz iCloud e-posta adresi alına dokunun. Ücretsiz Apple Kimliği Yarata dokunun. Aygıtınızda App Storeu kullanarak Apple Kimliği oluşturma.

Apple marka bir akıllı telefon ya da tablet kullanıyorsanız uygulama indirmek için kendinize bir hesap alarak App Store üzerinden giriş yapmalısınız. Johnning NCS ReleaseMusic provid. İstendiğinde e-posta adresinizi doğrulamak ve iki faktörlü kimlik doğrulamayı ayarlamak için.

ICloud Kilidini Atlamak için Yeni Emoji Yöntemi Video Müziklerim Music Track. - 2019 İcloud Hesap Açmakapple kimliği oluşturma 5sapple kimliği oluşturma 2018apple kimliği oluşturma iphone 4apple kim. Tüm Apple servislerine tek bir Apple kimliği ve parolasıyla giriş yapabilirsiniz.

Doğum gününüzü seçip adınızı girin. More ways to shop. Mevcut e-posta adresinizi kullanına veya Ücretsiz iCloud e-posta adresi alına dokunun.

Your Apple ID is the account you use for all Apple services. IPhone iPad veya iPod touchtan iTunesda Apple Kimliği oluşturma.


Basarinin Gucu On Instagram Warren Buffett In Dedigi Gibi Adim Adim Ilerlemelisiniz Once Siz 1tl Kazanmaya 2021 Motivasyon Motive Edici Alintilar Bff Sozleri


Iphone 5 5s Fenerbahce Wallpaper Takim Fotograflari Duvar Kagidi Fener


Apple Kimligi Olusturma Apple Hesabi Nasil Acilir Andronova Iphone 4s Iphone 5s Iphone


It S Better Than Tinder Miraculous Ladybug Anime Miraculous Ladybug Movie Miraculous Ladybug Funny


Fenetbahce 2018 2019 Sezon Deplasman Foramasi Duvar Kagitlari Duvar Duvar Kagidi


Bedava Uc Alma Taktigi Pubg Mobile Youtube 2021 Hile Android Hileleri Android


Sticker Yapimi Evde Kendi Etiketini Yap 2 Farkli Kolay Yontem Seffaf Sticker Diy Kendin Yap Youtube Ajandalar Yilbasi Elisi Kendin Yap


Opel Astra H Opel Opel Corsa Car Logos


Ucretsiz Apple Kimligi Olusturma 2016 Itunes Ios Ve Iphone


Kisiye Ozel Fotografli Sevgili Cuzdani Hediyemen Com Evlilik Cuzdani Sevgililer Evlilik


Fenetbahce 2018 2019 Sezon Deplasman Foramasi Duvar Kagitlari Duvar Duvar Kagidi


Related Posts