Iphone Tamir Etme Oyunu - IPhone 6s Plus Kaç para eder. İphone Tamir Etme isimli oyun beğenildi.


My Summer Car Indir Full Turkce V03 10 2018 Araba Severler Icin Eglenceli My Summer Car Bir Simulasyon Oyunu Olan Bu Oyund Car Games Gaming Pc Download Games

Tamir Oyunları Oyna Oyunlar.

Iphone tamir etme oyunu. Önce bozuk cihazların arkasını çevirip kapaklarını çıkartın. Ben İsmail Aydın Bilgisayar Yapma simulator oyun u oyna dım pc computer tamiri oyunu güzel ve eğlenceli ve komik bir video oldu iyi seyirler. IPhone Tamir Etme işini herkes yapamaz ve İPhone içi açılmayan arkasın da kapak olmayan bir telefon olarak diğer telesonlara göre çok daha farklı bir telefon olmaktadır.

Merhaba Kız oyunu tutkunları bu oyunumuzda genç kızımız iphone yere düşürür ve hemen eline alır ve kulaklık kısmın da bir arıza oldugunu tespit eder hemen sizlerden bu konuda yardım ister bakalım sizler bu konuda nasıl yardımcı olacaksınız oyunumuz yüklendikten sonra oyna tonuna basarak. IPhone Hoparlör Temizleme Başlamak için tüm ürünler için geçerli bazı temizlik. Car Mechanic Simulator 2018 sevilen simülasyon oyunu serisinin son halkası olarak karşımıza çıkıyor.

75 10 20 İphone tamir et isimli oyunda telefonunu yere düşürmüş birine yardımcı olacaksınız. Eski telefonların ne kadar sağlam olduklarını herkes bilir. Eğer açılması uzun sürüyor ise bilin ki bu durum sizin bilgisayarınızdan kaynaklanıyor demektir.

Sitemizdeki yeni Iphone X Tamir Etme oyunları oyna ve ayrıca Beceri Oyunları içinden Iphone X Tamir Etme oyunu sizleri bekliyor. Daha sonra sizlere hediye edilecek bu telefonu ne kadar çok iyi temizlerseniz sizin için o kadar iyi olacaktır. Oyunun açılma işleminden sonra her işlemi mouse ile yapıyorsunuz.

Kırılmış ve parçalanmış bir telefon çalışmak için sizlerden yardım bekliyor. Kızlar Yapar - Müzik Festivali Kaçış Minibüsü Oyunu Su Altı Tesisatı 2 Oyunu Hayvan Arabası Tamiri Oyunu Oto Yıkama Oyunu Canavar Kamyon Tamiri Oyunu tamir oyunu. Sizlerin de kullandığı yada tanıdıklarınızın elin de olan İPhone marka olan cep telefonları dünyanın en pahalı telefonlarıdır diyebiliriz.

İphone Tamir Etme Oyunumuzda kırık dökük bir İphone telefonumuz var. İphone tamir etme oyunu ile eğlenceli vakitler geçirin. IPhone Tamir Etme Oyunu.

İphone Tamir Etme oyunu ile çok eğlenceli dakikalara hazır olun. Bit pazarı yada alışveriş web sitesinden hurda bir apple telefon sizce ne kadar ödeyerek satın alınabilir. Yüksek gerçekçilik temel alınarak geliştirilmiş Car Mechanic Simulator 2018nin grafikleri de fotoğraf kalitesinde.

Bilgisayarlarınız üzerinde oynayabileceğimiz bu araba tamir etme oyunu bize kendi araba servisi imparatorluğımuzu kurup büyütme imkanı veriyor. IPhone 6 Tamir Et oyunu Beceri oyunları kategorisine eklenmiştir ve toplam 5116 kez oynanmıştır. Arkadaşlar bu oyunumuzda siz minik dostlarımız Iphone 8 telefonları tamir edeceksiniz.

Yeni ortaya çıkan iPhone gibi cihazlar ufacık darbede hızlıca kırılmaktadır ya da zarar görmektedir. İkiz Sürücü isimli oyun beğenildi. Bu oyunda sizlere tamir için gönderilen telefonu yapacak ve ilk günkü gibi tertemiz hale getireceksiniz.

Sizlerin de kullandığı yada tanıdıklarınızın elin de olan İPhone marka olan cep telefonları dünyanın en pahalı telefonlarıdır diyebiliriz. Elsa Frozen Yoga isimli oyun beğenildi. Vikingler Zombilere Karşı isimli oyun beğenildi.

Ek ve onları yeniden kullanılabilir hale getireceksiniz. Kapakları fare yada parmağınızı yukarı doğru sürükleyerek çıkartın. Polis arabası itfaiye kamyonu veya ambulans gibi araçları garaja çekerek önce temizleyin sonra da kırılan ve parçalanan kısımlarını değiştirin.

Portakal Ruleti isimli oyun beğenildi. Winx Tecna Yüz Bakımı isimli oyun beğenildi. Ama ben yinede başlangıç için bir ipucu vermek isterim.

Iphone 8 Tamir Etme. İphone tamir etme oyunu ile teknik servise gelen camı kırık ve bozuk cihazları eski haline getirmeye çalışın. Okul Hastanesi isimli oyun beğenildi.

Oyunu oynamak için tıkladıktan sonra belli bir süre açılmasını bekleyeceksiniz. Oyun size ne yapmanız gerektiği hakkında yön verecektir. Apple bilgisayarınızı iPad iPhone iPod ekran veya tabletinizi temizlemek için ipuçları ve öneriler okuyun.

Araba Tamir Etme Oyunu muzda şehirdeki tüm araç sahiplerini arabalarını size getiriyorŞehrin en iyi tamircisi sizsinizTamir edemediğiniz bir araç bugüne kadar hiç olmadıFakat bir özelliğiniz var oda yalnız başınıza çalışıyorsunuzBöylecede hata yapmamış oluyorsunuzOyunumuz fare ile oynanıyorTamire. Araba yıkama ve tamir etme oyunu fareyle oynanıyor. Hadi telefonu muhteşem bir şekilde tamir edin ve parlatın.

İphone Tamir Etme Oyna. Araba Servisi Arabalarıyla servise gelen müşterilerinize yardımcı olabilmek için oyuna katılın. IPhone 6 Tamir Et oyununu oynamak ve hemen oyunumuza başlamak için PLAY butonuna tıklayıp oyuna başlayın.

Tek tek tamir işlemine başlayarak Iphone 6 yı. Ardından ekranını temizleyerek ilk alınmış haline getir. IPhone Tamir Etme işini herkes yapamaz ve İPhone içi açılmayan arkasın da kapak olmayan bir telefon olarak diğer telesonlara göre çok daha farklı bir telefon olmaktadır.

İphone Tamir Etme oyunumuzda sizler İphone telefonumuzun tamirini yapcacak ve telefonun şık görünebilmesi için çeşitli süs malzemelerini telefona ekleyerek güzel bir İphone görüntüsü yakalayabilirsiniz. Tamir Et Iphone 6 Tamir Ekranı kırılmış ve çok kirli bir halde olan İPHONE 6 telefonunu tamir edin. Araba Yıkama ve Tamir Etme oyunu hakkında.

Sonra da aracı yıkayıp yağlayarak. Iphone Hoparlör Temizleme Apple ürünleri çeşitli malzemelerden yapılır ve her ürünün temizlediğiniz parçaya bağlı olarak değişen özel temizlik gereksinimleri olabilir. En güzel ücretsiz Tamir Etme Oyunları Oyna toplam 29 tamir etme oyunu sizleri bekliyor.

Yapmanız gereken usta aletlerini kullanarak telefonu açman tamir et ve kapa. Kendin yap al tamir. Zarar gören Iphone telefonları dikkatli bir şekilde tamir edece.

Kızlar Yapar - Müzik Festivali Kaçış Minibüsü Oyunu Kızlar Yapar - Elizanın Kış Kızağı Oyunu Tomokonun Süslü Telefonu Oyunu Çılgın Kamyoncu 2 Oyunu Çocukların Film Gecesi Oyunu YasinKa. Araba Tamir Etme Simülatörü Oyunu arızalı arabaların tamirlerini en kısa sürede yapmanız gereken harika bir simülasyon oyunudurPlay butonuna basarak oyuna başlayabilirsinizKarakterini yön yada WASD tuşları ile kontrol edebilirsinizİlk bölümde arabanın yağını size verilen sürede değiştirmeye çalışmalısınızMasanın önünde giderek kırmızı bölgenin içersine. Oyunda ekranı kırılmış olan iPhone 6nın ekranı yenileyip kirlenmiş yüzeylerini temizlemeye ne dersiniz.

Tamir Etme Oyunları Oyna Oyunlar. Önce kırılan parçaları çöpe atın. Sizde bu telefonu tamir etmekle yükümlüsünüz.

Tomokonun Süslü Telefonu Oyunu Köprü Efsaneleri Oyunu Oto Yıkama Oyunu Çocukların Film Gecesi Oyunu Kızlar Tamir Et - Amandanın Kayak Jeti Oyunu tamir etme oyunu tek kişilik oyun oyna.


All Pokemon Of Ash Poster


Car Mechanic Simulator 18 Program Indirme Sitesi Araba


410 Phone Repair Customizable Design Templates Postermywall Smartphone Repair Computer Repair Phone Repair


Root Raw On Twitter Apple Watch Apps Future Iphone Apple Watch Bands


Snooker Stars Hack Cheats I Will Show You The Best Method Snooker Stars Hack Snooker Stars Get Free Money 2019 Snooker Tool Hacks Play Hacks Android Games


App Tracking Transparency For Unity Ios 14 Idfa Integration Unity Asset Store Sponsored Ad Transparency Unity App Tracking Unity App Unity Asset Store


Iphone Tamir Etme Oyunu Karisik Oyunlar


Iphone Ekran Kalibrasyonu Cep Hastanesi Iphone Ekran Uygulamalar


Telefonu Hizli Sarj Etme Nasil Olur Cep Hastanesi Gece Prizler Sarj Aleti


Ankara Ekran Degisimi Cep Hastanesi Ekran Ankara Teknik


Cep Telefonu Tamiri Panosundaki Pin


Best Four Programs To Watch All The World S Tv Channels Tv Streaming Watch Films Via Streaming Softwars Streaming Tv Tv Channels World Tv


Iphone Veya Ipod Touch Inizi Guncelleyemiyor Veya Geri Yukleyemiyorsaniz Apple Destek Tr


Iphone Tamir Etme Oyunu Oyna


Related Posts