Iphone X Duvar Kağıtları - IPhone 8 ve iPhone X Duvar Kağıtları Yayınlandı Dün akşam ülkemiz saati ile 2000da başlayan büyük Apple etkinliğinde tanıtılan yeni iPhone 8 ve iPhone X modellerinin duvar kağıtlarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz. Konbuyu başlatan Forum Android.


Iphone Xs And Iphone Xs And Xs Max The Heirs Of The Iphone X Original Iphone Wallpaper New Wallpaper Iphone Iphone Wallpaper Glitter

En iyi iPhone X duvar kağıtları ile iPhone Xunuzu renklendirebilirsiniz.

Iphone x duvar kağıtları. APKPure Uygulamasını kullanarak HD iPhone Duvar Kağıtları yükseltin hızlı ücretsiz ve internetinizden tasarruf edin. 19 Ekim 2017 Yazarı. 1 dk okuma süresi.

12 Eylülde Geleceğe merhaba deyin sloganı ile tanıtılan ve Türkiyenin dahil olmadığı belirli ülkelerde ve bölgelerde 3 Kasımda piyasaya çıkacak olan iPhone X gerek özellikleri gerekse yenilikçi tasarımı ile göz doldurmayı başardı. Burada yer alan duvar kağıtları iOS 141de iPhone 12ye ayarlandığında canlı duvar kağıdı olmaktadır. Resimlerin gerçek boyutlarını görüp kaydetmek için yeni sekmede aç seçeneği ile resimleri açıp kaydedebilirsiniz.

Geçtiğimiz haftalarda masaüstü sürümünde kullanılabilecek. Kırmız mavi yeşil ve siyahın tonlarını taşıyan harika duvar kağıtları koyu veya açık olmak üzere iki farklı görünüm sunuyor. IOSun en güzel ve kaliteli duvar kağıtları sayesinde android telefonunuzu çok kolay bir şekilde iphone a benzetebilirsiniz.

08May2021 - Shewky adlı kişinin Pinterestte 631 kişi tarafından takip edilen Iphone X wallpapers panosunu keşfedin. IPhone X İçin Hazırlanmış Birbirinden Güzel Duvar Kağıtları. Bizde iPhone Xe sahip olamayan kişiler için duvar kağıtlarını sunalım dedik.

LG V10 G4 G Flex 2. Sony Xperia Z5 Z3 X M5. Sizler için en iyi iPhone X duvar kağıtları içeriğini hazırladık.

Nioh 2 - The Tengus Disciple iPhone 8. İnanılmaz hareketli duvar kağıtları iPhone 12 iPhone 12 Pro iPhone 12 mini iPhone 12 Pro Max iPhone 11 iPhone 11 Pro iPhone 11 Pro Max iPhone Xs iPhone Xs Max iPhone X iPhone 8 8 Plus iPhone 7 7 Plus iPhone 6s 6s Plus için. Lafı fazla uzatmadan sizleri iPhone X duvar kağıtları.

Fakat cihazın tasarımı tümden değiştiği için duvar kağıdı boyutları da değişmiş oldu. HTC Desire 10 Pro. IPhone 12 duvar kağıtları iPhone 12nin renkleriyle uyumlu olarak karşımıza çıktıDuvar kağıtları mavi siyah yeşil kırmızı ve beyaz renkler iyi çok iyi uyum sağlıyor.

Apple macOSun yeni sürümü Mojaveyi tanıttı ve beraberinde pek çok etkileyici duvar kağıdı da geldi. IPhone X Duvar Kağıtları. Explore more other HD wallpaper you like on WallpaperTip.

IPHONE X DUVAR KAĞITLARI. Herhangi bir fotoğrafı veya indirilen görüntüyü duvar kâğıdı olarak kullanabilirsiniz. IPhone 6sdeki mürekkep Live duvar kağıtları ise hala yerini koruyor.

IPhone hd duvar kağıtları. Çoğu premium olan bu duvar kağıtları galerimizde yer alıyor. IPhone Xun 3 Live duvar kağıdının yeni iPhonelardan olduğu gibi kaldırıldı.

IOS 13 Wallpaper paketinde her duvar kağıdının hem açık hem de koyu görünümleri. Apple iPhone 7 Plus. 80000 iphone duvar kağıdı stok fotoğrafını ücretsiz olarak indirin ve kullanın.

IPhone X Duvar Kağıtları. Duvar kağıtları duvar telefon duvar kağıtları hakkında daha fazla fikir görün. Appleın iPhone arayüzünde kolay kolay değişiklik yapmaması ve arayüz özelleştirmesini engelliyor olması tasarımcıların iPhone duvar kağıtlarında.

Appleın iPhone 6s ve üzeri modellere vereceği iOS 13 güncellemesi ile 4 yeni duvar kağıdı geliyor. Yıla özel modeli iPhone X çerçevesiz tasarımıyla beğeni toplamıştı. İOS 11in son sürümünün ve iPhone X cihazın OLED ekranında özel olarak optimize edilmiş yeni bir duvar kağıdı alması çok olası.

Beyazıt Kartal 3 yıl önce. HD iPhone Duvar Kağıtları Açıklaması Android telefonlarınızı iOS işletim sistemine benzetmek artık çok kolay. Bu ürünlerde ekran ebatları sürekli olarak büyüdüğü için iPhone duvar kağıtları çok daha önemli bir hale geliyor.

Appleın akıllı telefon modeli iPhone ürünlerinde her sene yeni bir ürün ile ortaya çıkıyor. The hd wallpaper picture Iphone X Duvar Kağıtları has been downloaded. En iyi sonuçları elde etmek için dosya PS4 için 1920x1080 PS4 Pro için 3860x2160 çözünürlüğünde olmalıdır.

IPhone X duvar kağıtlarının orijinalleri ile birlikte cihazınıza çok yakışacağını düşündüğümüz bir kaç görseli paylaşmak istedik. Ayrıca iPhone Xs ve iPhone Xs Maxın yerleşik duvar kağıtlarının arasında iPhone Xun Live duvar kağıtları bulunmayacak. 18 Mart 2018 24 Mart 2020 te gönderildi cskaraman tarafından.

IPhone X Çentiğini Gizleyen Duvar Kağıtları. Download and discover more similar hd wallpaper on WallpaperTip. Asus ZenFone 3 ve Ultra Modeli.

Samsung Galaxy A9 2016 C7 On 7 C5 J7 Prime S6 Note 4. Iphone X Duvar Kağıtları is copyright-free 728x1449 wallpaper hd. Ad The new iPhone 13 Pro and iPhone 13.

Katılım 7 Şub 2016 Mesajlar 10497. Ayrıca her duvar kağıdının Açık mod ve karanlık mod çeşitleri var. 30 Eyl 2017 1 Apple iPhone X Cihazı İçin Çıkardığı Stock Duvar Kağıtları.

IOS 14 için en uygun hale getirilmiştir. Duvar kağıtları üreticiler için birer simgeye dönüştü. Apple iPhone 6s Plus.

Başlangıç tarihi 30 Eyl 2017. Yeni iPhone X çerçevesiz ekran tasarımıyla birçok otoritenin beğenisini kazandı. 35 Adet 3D Android Telefon Duvar Kağıtları.

Her gün binlerce yeni görsel Kullanması tamamen ücretsiz Pexelstan yüksek kaliteli videolar ve görseller. Iphone X Duvar Kağıtları. IPhone hd duvar kağıtlarıTelefonunuz iphone ise beğeneceğiniz arkaplan resimleri bu galeride mevcut olabilirTüm model telefonlar için resimleri sergiledik.

IPhone iOS 13 duvar kağıtları paketi sizin için. Ad The new iPhone 13 Pro and iPhone 13. IPhone Xe sahip olamayacak kişilerde bari i Phone X in duvar kağıtlarına sahip olalım diyorlardır.

IPhonelarınızda kullanabileceğiniz tüm macOS Mojave duvar kağıtlarını bu içeriğimizde bulabilir ve hepsini yüksek görüntü kalitesi ile indirebilirsiniz. IPhone X setin bir görüntüsünden türetilmiş bir duvar kağıdı kullanın iOS 11 Duvar Kağıtları iPhone. İlk olarak kişilerin iPhone duvar kağıtlarını beğenirken hangi modele özel yapılmış bir duvar kağıdı olduğunu belirlemesi gerekiyor.


Iphonexpapers Com Iphone X Wallpaper Bg35 Iphone Xs Max Apple Official Art Y Yellow Iphone Ipad Wallpaper Mobile Wallpaper Android


Image Result For Abstract Iphone X Wallpaper Abstract Wallpaper Backgrounds Abstract Art Wallpaper Abstract


Iphone X Wallpaper Iphone Elma Duvar Kagidi Duvar Kagitlari


Apple Iphone X Wallpapers Ioswall Galaxy Wallpaper Elma Duvar Kagidi Iphone


Iphone Wallpaper Galaxy Wallpaper Elma Duvar Kagidi Apple Logosu


Iphone Xr Advertising Wallpaper Any Iphone X 9 Jpg 1 125 2 436 Pixels Sfondo Iphone Sfondo Di Iphone Sfondi Iphone


Another Iphone X Xs Xsmax Wallpaper For Amoled Display Wallpaper Iphone Android Iphone 7 Plus Wallpaper Apple Wallpaper Iphone Android Wallpaper



Iphone X Wallpaper 634866878698583511 Kurklu Sanat Tablolar Gezegenler


Iphone X Plus Wallpaper Full Hd 4k Tecnologist Huawei Wallpapers Xiaomi Wallpapers Android Phone Wallpaper


Arranged For Iphone X Beautiful Wallpapers Background Funmary 34 Amazing Wallpaper For Iph Iphone 5s Wallpaper Best Iphone Wallpapers Beautiful Wallpapers


Colorful Bubble Iphone X Arkaplan Tasarimlari Iphone Duvar Kagitlari Cizim Ipuclari


My Iphone X Wallpapers Collection Imgur Neon Wallpaper Neon Aesthetic Aesthetic Wallpapers


Iphone X Hd Wallpaper Free Download Https Pc8 Org Screen Savers Wallpapers Apple Logo Wallpaper Iphone Hd Wallpaper


Related Posts