Iphone Sim Kartı Nasıl Takılır - İphone 7 Sim kart takma işlemi. Özellikle şirket hattı ve özel hatlarını ayrı ayrı kullanan kişiler sırf bu sebepten dolayı iki farklı telefon taşımak.


Iphone A Sim Kart Nasil Takilir 13 Adim Resimlerle Wikihow

Bir yandan iPhone insanoğlunun yenilikçi kazanımlarını yansıtırken diğer yandan sıradan bir doğada bir iPhonea nasıl SIM kart takılacağına ve bir ağ bağlantısını nasıl etkinleştireceğine dair sorunlar var.

Iphone sim kartı nasıl takılır. 3G serisinde - aşağıdan. IPhone 6 veya iPhone 6 Plus sim kart takma ile. SIM KART VE HAFIZA AKRT YUVASI NASIL AÇILIR bunu paylaşmaya çalıştık sizlerle KANALIMIZA ABONE OLUP BİZİ TAKİP EDERSENİZ MEMNUN OLURUZTEŞEKKÜR EDERİZ.

IPhone 7ye sim kartın nasıl takıldığını anlatıyoruz---iPhone 7 telefon aldıysanız ve ilk defa alıyorsanız muhtemelen bir çok ayarı ile ilgili sıkıntı çekece. İphone 7 modelinde sim kart yuvası cihaz size dönük durumda iken sağ tarafta orta kısımda yer alır. Sim kart bölümünü açabilmek için Kürdan kullanabilirsinizEğer kürdan ın ucu sim kart deliğine tam olarak girmediyse bıçakla biraz kürdanın kalın taraflarını yontunKürdan inceldiğinde sim kart bölümüne kadar.

Sim kartı takmak için mikro sim karta sahip olmalısınız. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Cihaza sim kartı takmak için cihazın sim.

Iphone 7 ye sim kart nasıl takılır bunu paylaşmaya çalıştık sizlerle iyi seyirler dilerim. İPhonea SIM kart nasıl takılır. IPadinizdeki SIM kartı nasıl çıkaracağınızı veya değiştireceğinizi öğrenin.

Farklı bir iPhone ya da iPad modelinin veya başka bir telefon üreticisinin SIM tepsisini kullanıyorsanız tepsi yerine tam oturmuyor olabilir. Samsung Galaxy A71 Sim kartı Ve hafıza kartı nasıl takılır - YouTube. Sim kart bölümünü açabilmek için Kürdan kullanabilirsinizEğer kürdan ın ucu sim kart deliğine tam olarak girmediyse bıçakla biraz kürdanın kalın taraflarını yontunKürdan inceldiğinde sim kart bölümüne kadar girecek ve biraz baskı uygulandığında sim kart bölümü açılacaktır.

Nokıa 5800 simkartı ve hafıza kartı nasıl takılır - YouTube. Emin değilsen altın temas noktaları aşağı bakacak şekilde orijinal kartla aynı şekilde yerleştir. SIM kart tepsisindeki küçük deliğe bir ataş veya SIM çıkarma aletini sokun ve iPhonea doğru iterek SIM tepsinizi çıkarın.

Appleın iPhone modellerinde normal şartlarda çift sim kartı kullanmak mümkün olmuyor. Sim kartı SIM- Kart yuvasına yerleştirin ve itin. Eğer standart boyutta bir hatta sahipseniz iPhone 6 ve iPhone 6 Plusa takmak için hattı kırdırmanız gerekiyor.

Çentik nedeniyle kart tepsiye yalnızca tek yönde takılabilir. İphone 7 ve plus modelinde sim kart yuvası içinde bir tepsi yer alır ve sim kart butepis içinde yuvasına yerleştirilir. Aynı anda iki farklı telefon kullanmak yerine bir telefonlada çift sim kartı özelliğinin olması bazen hayat kurtarıcı bir özellik haline gelebiliyor.

Bunun yanında bazı fiziksel işlemlerde sizi zorlayacaktır. Karttaki girintiden dolayı yeni kartı tepsiye yalnızca tek yönde yerleştirebilirsin. Bir iPhoneda bir sim kart açmadan önce nerede olduğunu bilmeniz gerekir.

İphone 6 için sim kartınızı aşağıda gösterildiği şekilde takabilirsiniz. İphone 6 ve 6 Plus sim kart nasıl takılır. IPhone Sim Kart iğnesi olmadan Sim Kart bölümünü açmak nasıl yapılır.

Yalnızca aygıtınızla birlikte gelen SIM tepsisini kullanın. İphone nano sim kart nasıl takılır. SIM kart tepsisinin tamamen kapandığından ve yerine oturduğundan emin olun.

Eğer sim kart iğnesi yoksa iphone sim kart çıkarma iğnesiz nasıl yapılır diye soracak olursanız bu işlemi bir ataç yardımı ile de yapabilirsiniz. Son on yılın en çok satan ve reklamı yapılan akıllı telefonu çelişkilerle doludur. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Eski SIM kartını çıkar ve yeni SIM kartını tepsiye yerleştir. INSERT SIM SD CARD Samsung Galaxy A10 A20 A30 A40 A50 A70 Dual SIM - YouTube. Örneğin iPhone 6sten çıkan bir SIM tepsisi iPhone 7ye uymaz.

Sim tepsisinin yanındaki deliğe sim iğnesinin yavaşça sokulup içeriye doğru itilmesi ama bu işlemi yaparken fazla zorlanmaması gerekmektedirSim kartı çıkarıldıktan sonra yeni sim kart köşesindeki çentiğe dikkat ederek tepsiye yerleştirilmelidir. Çünkü artık akıllı telefonlar alışılmışın dışında tasarlanıyor batarya kapakları açılmıyor ve sim kartı kapağın altına takılmıyor. Xiomi Redmi Note 8 sim kartı ve hafıza kartı nasıl takılır - YouTube.

Bu yazımızda sizlere iPhone sim kartı nereden. İPhone 4 5 6 ve SE tepsisi yan tarafta. Bilgi videolarının devamı gelsin diyorsan beğennn.

Sim İğnesi ile Sim Kart Nasıl Çıkarılır. IPhone SIM kartınızı veya iPad SIM kartınızı SIM kart tepsisinden çıkarın ve SIM kartı geri takın. IPhone 7 telefon aldıysanız ve ilk defa alıyorsanız muhtemelen bir çok ayarı ile ilgili sıkıntı çekeceksiniz.

Yeni SIM kartın bir köşesindeki çentiğe dikkat edin. İphone sim takma işlemi resimli anlatım. Yeni SIM kartı tepsinin alt tarafına yerleştirin.

İphone 6 kutusunda sim kart ve hafıza kartı çıkartmak için bir aparat ile birlikte gelmektedir. Kapalı durumda yalnızca kontur ve yanındaki küçük bir delik tarafından tanınabilir SIM kartı çıkarmak için kullanılabilir.


Iphone 11 11 Pro Max Sim Card How To Insert Youtube


Iphone A Sim Kart Nasil Takilir 13 Adim Resimlerle Wikihow


Iphone 6 Sim Kart Nasil Takilir Mobilge


Iphone Sim Karti Nasil Cikarilir Teknoon


Iphone A Sim Kart Nasil Takilir 13 Adim Resimlerle Wikihow


Iphone Sim Kart Yuvasi Cikarma Adimlari Technica Blog


Iphone A Sim Kart Nasil Takilir 13 Adim Resimlerle Wikihow


Iphone 6 Sim Kart Nasil Takilir


Apple Iphone 6s E Sim Kart Nasil Takilir Teknolojioku


Iphone 12 12 Pro How To Insert Sim Card Youtube


Iphone 6 Sim Kart Nasil Takilir Mobilge


Iphone 6 Sim Kart Nasil Takilir Mobilge


Iphone Sim Karti Nasil Cikarilir Teknoon


Iphone Sim Kart Nasil Takilir Teknoloji Dolabi


Related Posts