Iphone Un çakma Olduğunu Nasıl Anlarız - Çinlilerin kopyalamadaki üstün marifetlerini biliyoruz. Wifi ve dokunmatik en önemli özellik iphonda üfleyince bile ses çıkıyor yani elini hafif değdir dokunmatik çok hassassa büyük ihtimal orjianldir.


Iphone Ekrani Orijinal Mi Yan Sanayi Mi Nasil Anlasilir Akilli Telefon

Kalan şarj yüzdesi 20 10 ve 5e düştüğünde bildirim alırsınız.

Iphone un çakma olduğunu nasıl anlarız. İster Android işletim sistemine Samsung HTC LG Sony vb sahip cihazlar ister Apple iOS marka cihazlar isterse de diğer marka cihazlar olsun tüm cihazların piyasadaki orijinalleri dışında replika dediğimiz klonlarıkopyaları da. Ayrıca pil şarjı düşük seviyede olduğunda AirPodsun birinde veya her ikisinde bir ses duyarsınız. En kesin ve net çözüm.

Tek sim kart girişleri vardır. Ya da İkinci el bir iPhone alıyorsanız refurbished yani yenilenmiş ve tamir edilmiş olduğuna nasıl karar verirsiniz. IPhoneunuzun modelini model numarasına ve diğer ayrıntılara göre nasıl belirleyeceğinizi öğrenin.

Yan sanayi ekran nasıl anlaşılıyor örnek vermem gerekirse ekran değişimi yaptırdım İstanbul dan kargo ile firma ekran değişiminde orijinal ekran veriyoruz dedi garanti kartı verdi falan filan 10 gün sonra bozuldu buradaki telefoncuda bu ekrana kopya diyor. Ekran sadece elektriği ileten şeylerle çalışır. Sonra oradaki borsa değerlerinden herhangi birine dokunun orjinal de borsa uygulaması açılır ama eğer orjinal değil.

Orjinal iPhoneda şu özellikler mutlaka vardır. Ben de ilk önce nasıl anlarım diye araştırma yapmıştım. Telefonunuz orijinal olabilir ancak bataryası orijinal.

Bir kaç yerde okudum multi touch özelliği sayesinde. Appleın resmi sitesinde de iphone 5 kulaklığının kumandası 3. Bir telefonun özellikle de bir iPhoneun sahte olabileceğini gösteren kısımlardan biri plastik muhafaza içinde olmasıdır.

1 Gerçek iPhone 4skendi hafızasını kullanır. AirPodsunuzdaki pil şarjı düşük seviyede olduğunda iPhone veya iPadinizin ekranında bir bildirim görüntülenir. IPhonelar bu şekilde kutu içinde olmaz.

Benim 1 dakika içinde kapalı bir iPhone 3GS 32 GBın orjinal olup olmadığını anlamam gerekiyor. Yani hangisi yalan yada yanlış söylüyor anlamadım ben dışarıdan bakarak bunun kopya olduğunu anlayabiliyor muyum. Bu yazımızda sizlere bir telefonun çakma olup olmadığını nasıl anlarız sahte telefon ile orjinal telefon nasıl ayırt edilir çin malı telefonlar sahte midir ve iPhone Samsung LG Sony gibi telefonların orjinal gerçek olup olmadıkları nasıl sorgulanır bunlara yer vereceğiz.

Amazondaki kullanıcı yorumları genelde bu ürünün tedarikçisinin tokatçı olduğunu sahte ürün. IPhoneların pili elle değiştirilemez. Kıyaslamalarla çakma olup olmadığını anlarsın gibi şeyler yazıyordu.

Satın aldığınız iPhoneun gerçekten de yeni olduğunu nasıl anlarsınız. İlk olarak iPhone Model Numarası Bulma bunu göstereceğiz ve ardından ilgili cihazı tablodan sizinle paylaşacağızBu arada detaylı bilgi için de iPhone Model Numarası Nasıl Bulunur konu başlıklı makalemizi okuyabilirsiniz. İphone daha hafif dokunmatiği daha hassas fotoğrafı daha iyi vs.

Bu yazımızın konusu içi açılmış tamir görmüş iPhone nasıl anlaşılır. Ayarlar -- genel -- hakkında burda özelliklere bak ve burda birde telif hakkı var onu tıkla. Telefonun orjinal olduğunu anlamak için nasıl bir yöntem kullanmamı önerirsiniz.

2 Gerçek iPhone 4sin kamerası 8 MPçakmasının ise en yüksek 32 MP. Orjinal iPhone her halinden belli olur ama ben birkaç şeyden bahsedeyim. Çakma Iphone 4s Nasıl AnlaşılırACİL YARDIM LÜTFENNN.

Nesil ipodlara uymaz diye cevaplamışlar bir. Lübnandayım Dün elime çakma iphone geçti. Bu video rehberimizde iphone serisi herhangi bir cep telefonunun orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirsiniz bunu anlatmaya çalıştık.

Itunese bağla eğer cihazı tanıyorsa orijinaldir. Gerçek ile çakma iPhone 4s arasındaki farklar. Üzerinde Made in China yazan her şarj aletinin sahte olduğunu belirten şirket bunun yanı sıra net bir şekilde görülen A simgesi de cihazın sahte olduğuna işaret olduğunu söylüyor.

IOS 7 iPhoneunuzda denetim merkezini açın yukarıdan aşağı indirin yani. Samsungun açıklamalarına göre şirketin şarj aleti sadece Vietnamda üretiliyor. Bir çok kullanıcının bu durumu ayırt etmesi çok zor.

Iyi de ben hiç iphone kullanmamıştım ki kıyaslama yapayım diyordum. Son zamanlarda cep telefonlarına orijinal batarya yerine Çin malı kopya bataryalar takılmaktadır. Sahte batarya nasıl anlaşılır resimli anlatım Sahte batarya orijinalinden nasıl ayırt edilir.

Telefonun iPhone kaç olduğunu bulabilmeniz için ilk olarak telefon model numarasını öğrenmeniz gerekir. Kulaklığın orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim Yardımcı olacak herkese tesekkür ederim. Bildiğiniz gibi piyasada çok fazla replika çakma ürün satılıyor peki ya cihazlarımızın orijinal olup olmadığını nasıl anlayacağız.

Telefonun elde dururken nasıl bir hisse sahip olduğunu menü geçişlerini ve tasarımını dikkatlice inceleyin. Eğer iPhone 11 gibi 6-7 bin TLlik bir cihazın 2 bin TLlik versiyonunu bulduysanız muhtemelen elinizdeki şey 4 ay önce Çindeki bir çöplükteki plastik parçalarının eritilmesiyle yapıldı. IPhone 5C hariç Arkasında mutlaka model numarası görünür.

IPhone cihazlarında sıklıkla karşılaşılan sorunlardan bir tanesi cihazın şarj almaması sorunudurBu sorunla karşılaşan kullanıcılar cihazın şarj alıp almadığını test etmek durumunda kalıyorlar. Sadece siyah ve beyaz modeli vardır. IPhone Kapalıyken Şarj Olduğunu Nasıl Anlarız.

163264 GBÇakma iPhoneun hafızası ise en fazla 90 MB.


Cinliler 2019 Da Yine Acimadi Cakma Iphone 11 Incelemesi Apple Bile Inandi Youtube


Iphone 6 Orjinal Ve Kopya Karsilastirmasi Replika Cep Telefonu Kopya Cep Telefonu Kore Mali Part 1 Youtube


Iphone 11 Pro Max Ozellikleri Ve Fiyati Shiftdelete Net


Iphone Un Cakma Oldugunu Nasil Anlariz Mobilge


Cakma Iphone 12 Incelemesi Orijinali Daha Tanitilmadi Bile Youtube


Iphone Un Orjinal Oldugunu Nasil Anlariz Youtube


Cinliler Yine Cakti Cakma Iphone X Incelemesi Youtube


Iphone 11 Batarya Ve Ram Ozellikleri Detaylandi Shiftdelete Net


Iphone Orjinal Ekran Cakma Ekrandan Nasil Ayirt Edilir Iphone 6 Ile Tum Ayrintilarini Inceledik Youtube


Bir Telefonun Sahte Olup Olmadigini Nasil Anlarsiniz 2 Youtube


Iphone Un Cakma Oldugunu Nasil Anlariz Mobilge


Airpods Ve Airpods Pro Nuzu Iphone Unuza Baglama Apple Destek Tr


Evde Telefon Tamiri Evde Telefon Tamiri Ozellikle Markalarin Artan Telefon Tamir Fiyatlari Neticesinde Goz Onune Alinan Bir Konu Halin Telefonlar Iphone Cihaz


Iphone Unuzdaki Yan Dugmeyi Ana Ekran Dugmesini Ve Diger Dugmeleri Kullanma Apple Destek Tr


Related Posts