Iphone Itunese Nasıl Bağlanır - Sonra iTunesa bağlayınca otomatikman Kurtarma Modunda iPhone Bulundu yazısı çıkar. Bu Appleın resmi web sitesinde.


Iphone Ipad Veya Ipod Unuzu Bilgisayarinizla Eszamanlamak Icin Itunes U Kullanma Apple Destek Tr

Genel olarak iPhone S 4 5 ve 6 modellerinde sık sık görülebilmektedir.

Iphone itunese nasıl bağlanır. IPhone kilitli değilse bu işlem cihazı yeniden kilitlenir. Bağlanması gereken programlar. Bilgisayarınızı kullanarak iPhone iPad veya iPodunuzu eşzamanlama Mac veya PCnizi kullanarak müzikleri filmleri ve daha fazlasını nasıl eşzamanlayacağınızı öğrenin.

Geniş Ekran Dar Ekran. Windows için iTunesda kişi ve takvim eşzamanlamasının kullanımdan kaldırıldığını belirten bir uyarı görürseniz ne yapacağınızı öğrenin. Apple kimliğiniz ve parolanız ile oturum açın.

İPhone ile tam olarak çalışmak için PCnize belirli bir yazılımı indirmeniz gerekir. Kardeşim iPhone 5Csinin şifresini unutmuştu bunları yaptım şimdi kullanıyor. İPhoneu bilgisayara nasıl bağlayacağımızı anlıyoruz.

Bilgisayarın bir LAN kablosuyla ve mobil cihazın. Apple logosunu görene kadar yan veya üst düğmeyi ve Ana Ekran düğmesini aynı anda basılı tutun. İPhoneu iTunesa nasıl bağlarım.

Ekran modelinin ya da şifresinin üst üste yanlış bir biçimde girilmesi sonrasında da ortaya çıkan bir durum olarak tabir edilmektedir. Yazdırılacak iPhone içeriğini seçin. ITunes aracılığıyla bilgisayarınıza bağlanmak her zaman için daha kolay ve kullanışlı bir yol olacaktır.

Ana Ekran düğmesi bulunan iPad iPhone 6s veya önceki modelleri ve iPod touch 6. Apple logosunu görene kadar yan veya üst düğmeyi ve sesi kıs düğmesini basılı tutun. Zaten kurtarma moduna aldığınızda cihazın yazılımını yeniden yüklemekten başka çare kalmıyor.

Kablosuz olarak senkronize etmek için akılda tutulması gereken ilk şey hem bilgisayar hem de iPhone iPad veya iPod aynı internet ağına bağlı olmalıdır. IPhone iPad veya iPod touchınızı iTunes ile eşzamanlamaya çalıştığınızda hatayla karşılaşıyorsanız ne yapacağınızı öğrenin. ITunesu kullanarak iPhone iPad veya iPod aygıtınızdaki yazılımı güncelleyebilirsiniz.

Iphone etkin değil uyarısı verdiğinde Iphone kapalı itunesa bağlan nasıl açılır araştırmaları yapmaya başlanır. Aygıtınızı bir USB veya USB-C kablosu ya da Wi-Fi bağlantısı kullanarak bağlayabilirsiniz. WiFi üzerinden iTunes ile bir iPhone nasıl bağlanır.

IPhoneun Bilgisayara Nasıl Bağlanır. PCdeki iTunesda iPhone iPad veya iPod touch yazılımını güncelleme. Aşağıda nasıl çalıştığını okuyun.

Kablo ile bağlantı sağlanan bu yöntemde de çok daha hızlı ve rahat bir şekilde verilerinizi düzenleyebilirsiniz. IPhone ve Yazıcı için aynı Wi-Fiyi kullanın. IPhone Etkin Değil iTunesa Bağlanın Hatası ve Çözümü Güncel.

IPhone drfone tarafından iTunesa Bağlan yapışmış Nasıl düzeltilir Biz adımları anlatmadan önce cihazınız jailbreak ise bu süreç olmayan bir jailbreak statüsüne güncellenmiş olacak dikkat etmek çok önemlidir iTunesa Bağlan takılıp iPhone düzeltmek için almak. Ancak bunu yaparken ciihaz kapalı veya çevrimdışı olsun uçak moduna alabiliyorsanz iş görür veya cihazı tamamen kapatın 2- Oturum açtıktan sonra karşınıza gelen sayfada iPhoneumu Bul simgesine tıklayın. Apple cihazlardaki bu etkinleştirme kilidi cihazın çalınması kaybolması gibi durumlarında başka kişilerin cihazınızı kullanmasını engellemek amacı ile tasarlanmıştır.

IPhone iPad veya iPod touchınızı bir bilgisayara ya da başka bir aygıta ilk kez bağladığınızda söz konusu aygıta güvenilmesini isteyip istemediğinizi soran bir uyarı görünür. Reklam 0 saniye sonra kapanacak. IPhone 7 iPhone 7 Plus ve iPod touch 7.

Nesil ya da önceki modelleri. Ve sonra iPhoneunuz yazıcıyı AirPrint ile otomatik olarak bulacak ve yazıcıya bağlanacaktır. Bu wikiHow makalesi sana iTunesla eşzamanlama veya yedekleme yapabilmek ya da fotoğraf ve başka verileri aktarmak için iPhoneunu masaüstü bilgisayarına nasıl bağlayacağını öğretir.

İnternetten nasıl kurtarma moduna alınır bakabilirsiniz. Güvenilen bilgisayarlar aygıtınızla eşzamanlanabilir yedeklemeler oluşturabilir ve aygıtınızdaki fotoğraflara videolara kişilere ve diğer içeriğe erişebilir. İPhoneu eşleştirmek ve USB kullanmak ve Wi-Fi aracılığıyla gereklidir.

Drfone aynı zamanda son iOS Sürüm. İçeriğinizi eşzamanlamadan önce Macinizdeki veya PCnizdeki içeriği bulutta tutmak için iCloud Apple Music veya benzeri bir servisi kullanmayı düşünün. Çeşitli hataları önlemek için iPhoneu iTunesa başarıyla bağlamak için aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz.

Iphone itunes ile nasıl müzik yüklenir Teknoloji. Yazıcı AirPrinti destekliyorsa her iki cihazı da aynı Wi-Fi ağına bağlayabilirsiniz. ITunes Aracılığıyla iPhone Nasıl Bilgisayara Bağlanır.


Iphone Etkin Degil Itunes E Baglanin Sorunu Nasil Cozulur Youtube


Iphone Devre Disi Birakildi Itunes A Baglanin Iste Kanitlanmis 5 Cozum


Iphone 7 Itunes Baglama Iphone Etkin Degil Cozumu Youtube


Iphone Veya Ipad Sifresini Unutanlar Icin Cozum Mustafa Kuru


3 Ways To Connect Your Iphone To Your Computer Wikihow


Itunes A Nasil Baglanir 15 Adim Resimlerle Bilgiler 2021


Iphone Etkin Degil Itunes E Baglanin Sorunu Ve Cozumu Yazilim Aktif


Iphone Ipad Veya Ipod Touch Inizdaki Bu Bilgisayara Guvenilsin Mi Uyarisi Hakkinda Apple Destek Tr


Iphone Itunese Nasil Baglanir Itunes Youtube


3 Ways To Connect Your Iphone To Your Computer Wikihow


Iphone Etkin Degil Itunes A Baglanin Hatasi Ve Cozumu Guncel Tekno Bilim Adami


Iphone Etkin Degil Itunes A Baglanin Hatasi Ve Cozumu Guncel Tekno Bilim Adami


3 Ways To Connect Your Iphone To Your Computer Wikihow


Iphone 6s Iphone Etkin Degil Itunes E Baglanin Sorunu Nasil Cozulur Kizilelmailetisim Youtube


Related Posts