Iran Kedisi Isimleri - İran kedileri orijinal adları ile Persian Cat Fars kedisi olarak dünya çapında tanınan eski bir kedi ırkıdır. Cat Fanciers Association ilk kez 1967 yılında bir şampiyonaya kabul.


Iran Kedisi Ve Ozellikleri Miyhav Com

Orta büyüklükte olurlar kısa ve kalın bacakları vardır.

Iran kedisi isimleri. Özellikle yavru İran Kedisi sahiplenmek için internet üzerinden kapsamlı bir araştırma yapan hayvanseverlerin en çok ziyaret ettiği platformlardan biri olan internet sitemiz üzerinde Türkiyenin dört bir yanından yavru ve yetişkin kedi sahiplendirme ilanları güncel olarak yayınlanmaktadır. Kediler TOPLAM 8 ADET ÜRÜN. 1- Dağ Horozu 2- Kum Kekliği 3- Yapak Biti 4- Kaya Kartalı.

Benim gördüğüm iran kedileri hep griydi. Genellikle bir İran kedisinin yaşam süresi 15 ile 18 yıl arasında değişiklik gösterdiği söylenmektedir. Beyaz Dişi Kedi İsimleri.

Iran kedisi için isim önerileri. Fars kedisi adı verilen ve iran kedisi olarak adlandırılan bu kedi türü ciddi anlamda bakımı zordur. 9- İran Kedisi.

Sarılar da hep bkz. Başta kısa tüylü İran kedisi olarak kabul edilen exotic shorthair daha sonra farklı bir ırk olarak tanındı. Kediler üç ve daha fazla heceli kedi isimlerini algılamakta zorlanmaktadırlar.

Basık suratı yuvarlak suratı ve ufak burnuyla en çok ilgi gören kedilerden biridir. Bilinen en eski kedi ırklarından biri olan İran kedisi namıdiğer Persian. Erkeklerin ağırlığı 4 - 6 dişilerin ise 32 - 45 kilogram.

İran kedisi her daim sakin ve sessiz bir hayat taraftarı olmaktadır. İran Kedisi Persian Açıklaması. Basık suratı iri gözleri ve muhteşem tüyleri ile büyüleyici bir güzelliğe sahiptir.

Uzun tüyleri nedeniyle bakımı zor kedi cinsleri arasında gösterilse de. 0 Yorum 6 Ocak 2020. Fars kedisinin bir de düzenli olarak gözleri temizlenmesi gerekmektedir.

Ancak ister van kedisi olsun ister iran kedisi olasun kedi isimleri seçerken göz ardı etmemeniz gereken çok önemli noktalar var. 0 Yorum 16 Ocak 2020. İran kedisi cinsi bir kediniz varsa ve ona eş arıyorsanız doğru yerdesiniz.

501 rows İran Kedisi İsimleri Tıknaz yapılı yumuşak dokulu basık sıfatı ile dünyanın en sevilen aileler. Kısaca 10 Harfli Hayvan İsimleri 10 harften oluşan diğer hayvan isimleri şunlardır. Hem kendinizin hem de kedinizin kulağına hoş gelen bir kedi ismi seçmek önemlidir.

Beyaz kedi isimleri çoğu zaman kedinin kürk rengine ve desenlerine uygun olarak karşınıza çıkabilirKedi sahiplendiğinizde aklınıza gelen ilk konulardan biri kedinize hangi ismi vereceğinizdir. İran Kedisi uzun tüyleriyle sevimli ve sempatik bir kedi cinsidir. Pamuk karışık renkliler için de.

Fars kedilerinin tüyleri oldukça uzun ve bakımı düzenli olarak yapılması gereken bir türdür. İran kedisi genel anlamda oldukça sağlıklı bir ırk olarak kabul edilmektedir. En basitinden kedinizin ismi bir veya iki heceli olmalı.

Espri mi yaptım şimdi. 0 Yorum 10 Ocak 2020. Kendi cinsinden bir eş bulmak için ücretsiz ilan veriniz.

Gürültü kalabalık yada hareketli bir ev ortamı asla ona göre değildir. En basitinden kedinizin ismi bir veya iki heceli olmalı. Ancak ister van kedisi olsun ister iran kedisi olsun kedi isimleri seçerken göz ardı etmemeniz gereken çok önemli noktalar var.

Popüler 500den fazla kedi isimlerini görmek için tıklayın. Beyaz renkte kürk yapısı olan bir kedi sahiplendiğinizde beyaz kedi cinsleri için aşağıdaki isimler arasından seçim yapabilirsiniz. 1960lı yıllarda ortaya çıkan exotic shorthair İran kedisi ile American shorthair cinsinin melezi.

İran Kedileri kökeni İrana dayanan ve tarihi milattan önce 1600lü yıllara uzanan popüler bir kedi türüdür. Tatlı kedilerin sevimli ya da tembel kedilerin sade isimleri olmalıdır. İran Kedisi Persian British Shorthair.

Ben her gördüğüm gri kediye ismi olsa bile bkz. Unutmadan kedinize komik bir isim vermekte zorlanıyorsanız onun davranışlarını seslerini aktivite seviyesini iştahını rengini ve. Kedi isimleri listemizde erkek kedi isimleri ve dişi kedi isimleri bulabilirsiniz.

0 Yorum 8 Ocak 2020. Ancak şunu belirtmeyiz ki komik kedi isimleri her kedi için uygun değildir. İran kedisi ile American shorthair karışımı.

Aynı zamanda kedinizin karakteriyle ilgili. İran Kedisi Sağlık Durumu. Bu beyaz kız kedi isimleri listesi çiçekler değerli taşlar mevsimler ünlüler ev eşyaları içecekler diller ve daha fazlası dahil olmak üzere dikkate alınması gereken birkaç farklı tema sunar.

Ortalama 3 ile 6 kilo arasında değişiklik göstermekte olan bedeni sağlıklı beslenme ve uygun diyet ile uzunca yıllar kendini korumaktadır. Kedi sahiplenmeye karar verdiyseniz ya da yavru bir erkek kediniz varsa ona hemen bir isim bulmak isteyeceksiniz. Gözlerinin temizlenme sebebi cinsin özelliğinden gelmektedir sürekli olarak gözleri akmaktadır.

Bu uzun tüylü dostumuz yüksek enerji aktivitesine uygun bir yapıya sahip olmamasından dolayı asla aktif olmak istemeyecektir. Erkek kedi isimleri. Sayfa 2 2 1 2 Kategoride toplam 32 başlık bulunmaktadır.

Bu hem çok zevkli hem çok kafa karıştırıcı bir süreç Zira kedinize isim bulma konusunda karşınıza pek çok seçenek çıkacağı için kafanız karışabilir.


Isim Scottishfold Sivava Chihuahua Siyamkedisi Siyam Irankedisi Kedi Canlilardunyasi Catloversclub Catlover Chinchilla E Siyam Kedisi Iran Kedisi


Iran Kedileri Hakkinda Az Bilinenler Petlebi


Chinchilla Kedilerin Genel Ozellikleri Petburada Com


Iran Kedisi Fars Kedisi Kedi Cinsi


Chinchilla Kedisi Ozellikleri Ve Bakimi 2021 Hayvan Kedi Evcil Hayvanlar


Iran Kedileri Hakkinda Az Bilinenler Petlebi


Iran Kedisi Fars Kedisi Kedi Cinsi


Tekir Kedi Resimleri 18 En Sevimli Tekir Kedi Fotografi Fotograf Indir 2021 Tekir Kediler Kedi Guzel Kediler


Iran Kedisi Antalya Pet Ve Petshop Hizmetleri


Ali Arslan Ates Adli Kullanicinin Kur An I Kerim Ayet Panosundaki Pin Inanc Sozleri Dini Alintilar Manevi


Iran Kedisi Ozellikleri Ve Bakimi Vetart


Iran Kedisi Ozellikleri Ve Bakimi Kedi Blog


Kediler Cok Mukemmel Sekilde Sezgilere Sahiptirler Ayrica Kediler Son Derece Merakli Hayvanlardir Kedi Hayvan Iran Kedisi


Kedi Isimleri Disi Ve Erkek Klasik Ve Modern Kedi Isimleri Yasam Haberleri


Related Posts