Iphone Suya Düştü Ses Gelmiyor - Telefon Yere Düştü Ses Var Görüntü Yok. IPhoneunuz suyla temas edeceği bir yerde bulunacak olursa lavabo su birikintisi çamaşır makinesi klozet gibi o zaman olası sıvı hasarını çözmek için vakit kaybetmemeniz gerekiyor.


Telefon Suya Dustu Titriyor Cep Hastanesi Telefonlar Apple Logosu Iphone

Ama bunlar telefonun alt kısmında sol ve sağ olarak konumlandırılmamış.

Iphone suya düştü ses gelmiyor. İphone telefonum suya düştü hoparlör bozuldu napabilirim. Bu problemde cihaz normal şekilde zil sesi çalabilir ancak LCD hiçbir şekilde görüntüyü yansıtmaz. IPhoneda müzik dinlerken ya da biri sizi ararken cihazdan ses gelmemesi kullanıcıların en çok başını ağrıtan sorunların başında geliyor.

Bu problem nedeniyle telefonunuz arandığında duyamaz ve işlerin kolaylıkla sinir bozucu bir hâl aldığını görürsünüz. IPhone su kaçtı ses gelmiyor sorunu bu yazımızın konusu. Ahizeden yaptığım görüşmelerde sıkıntı.

Özellikle yaz aylarında daha fazla karşılaşılan telefonun suya düşmesi durumunda uygulanması gereken adımları sizler için derledik. Telefon Suya Düşerse Ne Yapmalı. İlk başta telefon çalışıyordu ben paniğe kapılıp test yapmaya başladım bakayım şu da çalışıyor mu bu da çalışıyor mu falan derken.

Hayatımızın vazgeçilmezlerinden olan telefonlar işlerimizi kolay bir şekilde yapmamıza imkan sunan elektronik. Beyler Kizlar meraba az once telefonumu suya dusurdum ve ses gelmiyor ses kaydi atsam gelmiyo biri atsa da duyulmuyor pirince koymak ise. Merhabalar iPhone 6S cihazımda Arka kamerayla video kaydında ses almıyor hışırtı sesi geliyor temizlediğim halde sorun devam etmekte ön kamerada video kaydı yaparken veya görüntülü görüşmede de aynı sorun kısmen oluyor.

Cep Markette suya düşen telefon tamiri için AAA kalite batarya değişimi yapılan iPhone cihazınız tekrar orijinal performansına ve pil ömrüne kavuşur. Iphone sıvı teması değişim iphone sıvı teması tamiri fiyat iphone sıvı teması değişim ücreti suya düşen iphone tamir edilir mi iphone suya düştü ses gelmiyor ısınıyor ekran karardı home tuşu çalışmıyor şarj olmuyor. Henüz 5 aylık iphone 5 im denize düştüAma öyle cup diye düşüp yüzmedi Az bir miktar içine girdi su.

Batarya değişiminin en iyi tarafı işlemin kolay olmasıdır. Cep Markette iPhone modellerinin batarya değişimi en fazla 1. Bu sorun nedeniyle telefonunuz arandığında duyamıyor ve işlerin kolaylıkla sinir bozucu bir hâle geldiğini görebiliyorsunuz.

IPhone Suya Düşerse Ne yapmalıyız Tabi Garantisi Yoksa IOSsettings. Sağdaki hoparlör deliklerinin bulunduğu yerde hoparlörlerden birisi var. IPhone 7 iPhone 7 Plus telefonumun sol hoparlöründen ses gelmiyor.

IPhone su kaçtı ses çıkmıyor şikayetiyle servisimize gelen sayısız müşteriyle karşılaştık. Merhaba iphone xs in var telegon yanlışlıkla suya düştü havuz a yani hemen aldım 1sn ye en fazla sonra bunu havluyla kurladım sonra telefon gitti açılma ekranı geliyo ama açılmıyo Biraz uraştuktan sonra ekranı geldi yüz tanıması okumuyodu sonra. Akıllı telefonunuz suya düşerse yapılması gereken işlemlerin tüm detayları yazımızda.

IPhone suya düştü ne yapmalıyım diye düşünüyorsanız size önce neleri yapmamanız gerektiğinden ve doğru bildiğiniz ama aslında yanlış olan şeylerden söz edelim. Iphone 6 aldım tlf yarısı suya düştügarantiye girmiyor diye servise götürdümtlf herşeyi normal fakat ahizeden ses de gelmiyor ses de gitmiyortamirci silikonlu olduğunu yapılamadığını söylüyordaha 2 günlük tlfsizce kendi servisine götürsem çözüm olurmuo kadar parayı çöpe atmak çok üzücü. IPhoneunuzda sıvı hasarının oluşmasının birçok yolu var.

- İnternet Teknoloji Sorusu. Suya düşen cep telefonu tamiri ve fiyatı hakk. Cep telefonu yere düştü ekran da kırık yok çizik bile yok ancak malesef ekranda görüntü yok son günlerde sıkça sorulan sorulardan birtanesi olan Telefon ça.

Telefon suya düştükten sonra kapatılmadan geçen üç beş saniyelik gecikme bile çok önemli. IPhone suya düştükten sonra eğer tuzlu suya düştüyse genelde karşılaşılabilecek arızalar ahizeden ya da iç kulaklıktan ses gelmeme ısınma problemi ekran kararması flaşın yanık kalması şarj. Her marka ve model cep telefonu sıvı teması tamiri firmamızda uzman teknisyenlerimiz tarafından yapılmaktadır.

Ancak iphone 2 den beri kullanıyor olmama rağmen ilk defa başıma geldi kiÇok acı bir şeymiş. IPhone Su Kaçtı Ses Gelmiyor. Telefon yere düştü ses var görüntü yok problemi her telefon kullanıcısının başına gelebilen yaygın bir durumdur.

Suya düşebilir üzerine su dökülebilir gibi. Telefonu suya düşürdüyseniz yapacağınız bir dizi işlem var. IPhone 7nin 2 hoparlörü var.

Oy ver 1 Oy al telefonum suya düştü herşeyi sağlam sadece seste sıkıntı var kulaklık takılı gibi zil sesi tuhaf geliyor mesaj sesi gelmiyor napabilirim. IPhoneda müzik dinlerken ya da biri sizi ararken telefondan ses çıkmaması insanların en çok canını sıkan sorunların başında gelir. IPhone Batarya Değişimi.


Iphone Telefonum Suya Dustu Hoparlor Bozuldu Napabilirim Sorcev


Iphone 7 Home Tusu Calismiyor Basmiyor Sorunu Tamiri Iphone7 Youtube


Iphone 12 Pro Max Arka Cam Kapak Degisimi 999 Iphone Cihaz Teknik


Iphone X Suya Dustu Acilmiyor Sivi Temasi Tamiri Islemleri Youtube


Iphone Se 2020 Turkiye Fiyati Dustu Teknoloji Haberleri


Samsung Hoparlore Su Kacti Cep Hastanesi Hoparlorler Samsung Cihaz


Samsung Galaxy C7 Ekran Degisimi Samsung Galaxy Samsung Ekran


Iphone Sivi Temasi Ve Sivi Hasari Durumlari Icin 10 Ipucu Sihirli Elma


Iphone Suya Dustu Kurtarmak Icin Ne Yapmaliyim


Ios 13 5 1 Ile Isinan Iphone Larin Suclusu Bulundu Shiftdelete Net


Iphone Suya Dustu Kurtarmak Icin Ne Yapmaliyim


Iphone Elma Isareti Cikiyor Acilmiyor Cep Hastanesi Isaretler Elmalar Iphone


Huaxing Ve Tianma Panel Ekran Nedir Cep Hastanesi Ekran Hayaletler Bilgi


Iphone Suya Dustu Kurtarmak Icin Ne Yapmaliyim Iphone Iphone 6 Cihaz


Related Posts